Vi hjälper dig förverkliga

byggprojekten

Det roligaste med mitt yrke är när jag får hjälpa kunder uppfylla deras byggdrömmar, oavsett komplexitet finns det alltid en lösning.

Nils Jakobsson, 

Snickare/ägare av NILO bygg

Våra tjänster


Nedan listas exempel på vanliga tjänster vi utför. Vi arbetar även med kundunika lösningar, så vad de än är du behöver hjälp med - tveka inte att kontakta oss. 

Snickerier/Bygg

Vår specialitet. Vi utför alla typer av träarbeten, alltifrån tillbyggnader, garage,  altaner, broar, golvläggning, bastu, listverk med mera.

Dörrar och fönster

Vi har kontakt med de främsta leverantörerna av dörrar och fönster vilket ger er som kund ett stort utbud att välja bland. Vi utför dom flesta dörr och fönsterbyten, även garageportar.

Köksrenovering

Tack vare brett kontaktnät med andra hantverkargrupper (El, VVS, plattsättning och måleri) kan vi erbjuda ett komplett paket för en lyckad köksrenovering. Tveka inte att rådfråga oss när du planerar ditt kök, vi är hjälper dig gärna nå den perfekta lösningen.

Badrumsrenovering

I samarbete med andra hantverkargrupper erbjuder vi paketlösningar för ditt badrum. Vi kan även vara behjälpliga att planera hur du utformar ditt badrum på bästa sätt. 

Takarbeten

Vi utför alla slags takreparationer, takprojekteringar och takläggningar. Detta i tätt samarbete med plåtslagare.

Fasadarbeten

Vi utför de flesta typer av fasadarbeten. Allt från fasadrenoveringar till helt nya fasader i olika typer av material som trä, tegel och plåt. 

Kontakta oss

Har du något nytt projekt som du behöver hjälp med? Tveka inte att kontakta oss, vi genomför de flesta typer av projekt.